Cookies

Marianne Heller - PUBLIC PAGES | 

E-mail
marianne.nielsen@live.dk
Street
Engens kvarter 168
Postal Code
7400
City
Herning
Country
Denmark
Phone

Home Page
http://EN REN FORNØJELSE


Presentation
Jeg er en ung kvide medio 30 år, der vil gøre alt for at få mit brændene ønske opfyldt i form af at starte mit eget rengøringsfirma op. Jeg valgte denne side for at gøre opmærksom på mig selv og mine drømme.

Jeg tilbyder erhverv og privat rengøring til fair priser og tilbyder pæn og ordentlig rengøring. Til erhverv tilbyder jeg almindelig rengøring, hovedrengøring, oprydning af f.eks lager eller andre steder, hvor der trænger til system og oprydning og andet forefaldende arbejde.

Til private tilbyder jeg almindelig rengøring, hovedrengøring, oprydning og indretning, samt at få sat orden og ting i system.

Jeg har en bred erfaring med rengøring, både privat og i virksomheder. Rengøring giver et godt indeklima og dermed et godt arbejdtsmiljø og lysten til at præsterer på sit job, hænger sammen med ro og orden.

Jeg er en pige der ved hvad jeg vil og hvad jeg kan og tør stå ved det det jeg siger og gør, og det er meget vigtigt at der er stor tillid parterne imellem. Jeg håber meget at denne hjemmeside skaber interesse, så jeg kan komme igang med det jeg virkelig brænder for. De er velkommen til at kontakte mig for en videre snak/møde på 52904420.

Endvidere og her til slut, vil jeg tilbyde erhvervsfolk GRATIS førstehjælp, for netop at vælge mig, idet jeg er uddannet sygeplejrske.

Contacts


 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?