Cookies

Marianne Heller - PUBLIC PAGES | 

E-mail
marianne.nielsen@live.dk
Street
Engens kvarter 168
Postal Code
7400
City
Herning
Country
Denmark
Phone

Home Page
http://EN REN FORNØJELSE


Presentation
Det er en ren fornøjelse, at kunne gøre opmærksom på, at jeg er ved forsøge at få etableret mit eget rengøringsfirma. Jeg vil i første omgang gøre opmærksom på mig selv via. denne hjemmeside.

Jeg kan tilbyde Erhver og privat rengøring til meget rimelige priser, samt pænt og ordentligt rengøring, så kunderne er tilfredse. Hvis De skulle være interesseret er De altid velkommen til at kontakte mig på 52904420.

Jeg kan tilbyde til erhverv almindelig rengøring, hovedrengøring og oprydning fx af lager og diverse forefaldende job. Til private kan jeg tilbyde almindelig rengøring, hovedrengøring, oprydning og indretning af hjemmet og få sat system i rod.

Jeg er ikke tilfreds før end kunderne er tilfredse. Jeg har meget erfaring med rengøring, og jeg kan lide at gøre rent, da resultatet taler for sig selv.

Da jeg også er uddannet sygeplejerske vil jeg til mine erhvervskunder tilbyde at undervise i førstehjælp, og dette er gratis, så har jeg fanget interessen hos Dem, kan De nok også se en fordel i at kunne yde første hjælp.

Takker for Deres opmærksomhed gennem dette site. Jeg kører ud til virksomheder og gør opmærksom på mig selv der også, og håber at De kan hjælpe mig med min store passion i at blive selvstændig i et fag jeg brænder for.

Contacts


 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?