Cookies
Badminton Photo

Grundspillet i Badmintonligaen er færdigspillet

12/7/2017 11:27 PM |  XXBadminton DK res |  Stine Greve


Efter niende og sidste runde i Badmintonligaens grundspil ved vi nu, hvem der er kvartfinaleklar, hvem der får fordel af at vælge kvartfinalemodstander og hvem, der skal kæmpe for overlevelse i Ligakvalifikationen.


Inden niende runde af Badmintonligaen gik i gang her til aften, var der ikke meget, der lå fast på forhånd. Det eneste der var sikkert var, at Skovshoved ville slutte som nummer ét, og at Værløse ville indtage sidstepladsen i tabellen.


Skovshoved satte en tyk streg under, at de fortjent vinder grundspillet, da de på hjemmebane gav Team Skælskør-Slagelse en syngende lussing på hele 6-0. Blandt andet fik vi en spændende gentagelse af DM-finale i damesingle, da Mette Poulsen slog Line Kjærsfeldt 20-22, 21-13, 21-14.


I Højbjerg tabte Værløse 2-4, og det skulle vise sig at blive vigtige point på kontoen for det århusianske mandskab. Med sejren slutter de nemlig lige akkurat på den rigtige side af nedrykningsstregen med ni point, hvilket er ét mere end Odense OBK under stregen.


OBK havde hjemme muligheden for at holde Højbjerg bag sig, men et oplagt Solrød Strand-hold satte en stopper for det, da de vandt en knusende sejr på 5-1. Rasmus Fladberg var atter at finde i anden herresingle, hvor han slog Patrick Bjerregaard 21-19, 21-11.


Klik her for at se, hvordan stillingen i grundspillet endte med at se ud


Hvor OBK havde brug for pointene for at være sikre på at beholde deres plads i ligaen, så havde Solrød brug for dem i kampen om topplaceringerne. Med aftenens sejr slutter Solrød på ligaens andenplads, hvilket giver det et godt udgangspunkt frem mod kvartfinalerne i det nye år.


Ligaens tredjeplads indtages af Vendsyssel, der dog led et nederlag i Golden Set til Gentofte her til aften. Her er det værd at bemærke, at Gentoftes mixeddouble med Frederik Colberg/Line Christophersen vandt for tredje holdkamp i træk, da de slog Lasse Mølhede/Cheryl Seinen 21-14, 21-14.


Pointene fra aftenens sejr gør, at Gentofte, som er oprykkere fra sidste sæson, nu er klar til kvartfinalerne og dermed er sikre på endnu en sæson i Badmintonligaen. 


I toppen af tabellen havde Aarhus AB mulighed for at overhale både Vendsyssel og Solrød Strand i den samlede stilling, men en forudsætning for, at det overhovedet kunne blive muligt var, at de selv skulle hente en sejr ude mod Greve. Greve spillede derimod for at redde livet i ligaen.


Hvis du allerede nu vil sikre dig en billet til FZ FORZA/RSL DM2018 så klik her


Hjemmeholdet kom bedst ud af det opgør, indkasserede tre vigtige point og sendte gæsterne hjem til Aarhus med et nederlag på 2-4 i badmintontaskerne. Aarhus AB kan dog glæde sig over, at de stadig slutter som nummer fire i grundspillet og altså slipper for de tre øvrige hold i top fire i kvartfinalerne.


Dermed er det Skovshoved, Solrød Strand, Vendsyssel og Aarhus AB, der får lov til, i den nævnte rækkefølge, at vælge, hvem de vil møde i kvartfinalerne. De kan vælge mellem Team Skælskør-Slagelse, Greve, Gentofte og Højbjerg, mens Odense OBK og Værløse skal spille Ligakvalifikation.


Skovshoved, Solrød Strand, Vendsyssel og Aarhus AB skal have indsendt deres ønske om, hvilken kvartfinalemodstander de vil have senest torsdag d. 14. december kl. 09.00. Der er ikke mere Badmintonliga i 2017, men vi glæder os til de spændende kvartfinaler i det nye år!







 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?