Cookies
Badminton Photo

Alt flaskede sig for Greve i 8. runde af Badmintonligaen

12/5/2017 11:09 PM |  XXBadminton DK res |  Stine Greve


Sejren smager ekstra sødt for Greve-mandskabet her til aften, for kombineret med aftenens øvrige resultater betyder den, at holdet nu er rykket op over nedrykningsstregen.


Der var på forhånd lagt op til, at Greve i dag havde muligheden for at spille sig væk fra nedrykningspladserne i Badmintonligaen. For at det kunne lade sig gøre, skulle sydkystmandskabet selv hente en sejr, mens både Højbjerg og Gentofte skulle tabe.


På hjemmebane mod Odense OBK sørgede Greve selv for deres del af missionen. De vandt en overbevisende sejr på hele 5-1 i en holdkamp, hvor Michelle Skødstrup imponerede i damesingle, da hun slog Airi Mikkela 21-15, 21-13.


Med den overbevisende hjemmesejr i bagagen kunne Greve fokusere på, hvad der skete lidt længere nede af Sydkysten. Solrød Strand tog imod Højbjerg, og her skulle Greve altså håbe på en hjælpende hånd fra lokalrivalerne. Det fik de, da Solrød sikrede sig en sejr på 4-2.


Eneste minus for hjemmeholdet må være, at Niclas Nøhr/Maiken Fruergaard led deres første nederlag sammen i denne sæson af Badmintonligaen, da de tabte 19-21, 21-16, 16-21 til Mathias Bay-Schmidt/Alexandra Bøje. De kan dog alligevel glæde sig over tre vigtige point på kontoen, som sender dem op på ligaens andenplads.


I Skælskør Badminton Center faldt den sidste brik af Greves puslespil på plads, da Team Skælskør-Slagelse slog Gentofte 4-2. For anden kamp i træk var hjemmeholdet uden Carolina Marin, men i modsætning til i fredags fik de hevet en sejr hjem.


Klik her for at se den samlede stilling i Badmintonligaen efter 8. spillerunde

Gentoftes Sofie Holmboe Dahl tog en god skalp, da hun noget overraskende besejrede Line Kjærsfeldt 13-21, 21-18, 21-13. Desværre for oprykkerne var det ikke nok til at sikre point i det vestsjællandske.


I Nordjylland spillede Vendsyssel og Aarhus AB om, hvem af dem, der skal ligge højt placeret i tabellen frem mod næste runde. Inden i aften lå Aarhus AB bedst til af de to mandskaber, men det fik hjemmeholdet lavet om på med en sejr på 4-2. Dermed er de nu et enkelt point foran Aarhus-mandskabet.


Der var tale om top mod bund i Værløse her til aften, da hjemmeholdet tog imod ligaens førerhold, Skovshoved. Ikke overraskende løb gæsterne med en samlet sejr på 5-1, men hjemmepublikummet fik alligevel en lille overraskelse at lune sig på i vinterkulden.


I damesingle slog Julie Dawall Jakobsen nemlig den forsvarende danske mester Mette Poulsen 15-21, 21-11, 21-13, men på trods af den flotte sejr indtager Værløse fortsat ligaens sidsteplads med blot tre point.


Værløse får mulighed for at fordoble deres pointscore allerede på torsdag, mens Greve skal forsøge at holde fast i deres placering over nedrykningsstregen, når Badmintonligaen er tilbage med 9. spillerunde – vi glæder os!







 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?