Cookies
Danmark vandt guld ved EM for herre- og damehold i Kazan 2016 - nu skal de se, om de kan forsvare titlen. Kredit: Badminton Photo

Kenneth Jonassen om EM-lodtrækning: Vi har fået to positive grupper

12/5/2017 2:24 PM |  XXBadminton DK res |  Jonas Rasmussen
Danmarks herre- og damelandshold er hver især kommet i to fornuftige grupper ved EM for herre- og damelandshold 2018, vurderer cheflandstræner Kenneth Jonassen.

Der blev i dag trukket lod til grupperne til EM for herre- og damelandshold 2018, som spilles til februar i Kazan, Rusland, og hvor både det danske herre- og damelandshold skal forsvare deres guldmedaljer fra 2016.

Danmarks herre- og damelandshold er begge seeded som nummer et, og med en god historik ved mesterskabet samt to gode grupper skal vi måske gøre plads til endnu to pokaler til pokalskabet. Eller er det måske lige at tage glæderne på forskud? 

- Der er ingen tvivl om, at alle lande vil gøre alt for at sætte en kæp i hjulet på os, og vi skal endnu engang forsøge at levere som storfavoritter til mesterskabet, hvilket altid er en udfordring at gøre, siger Danmarks cheflandstræner Kenneth Jonassen.
Når det så er sagt, er Danmark favoritter til at vinde guld for både herre og damer. Det danske damelandshold møder Sverige, Israel og Island, og her tror Jonassen på videre avancement.

- Det er en rigtig positiv gruppe. Det giver os mulighed for at få spillet alle spillerne ind i mesterskabet, og vi er storfavoritter i den gruppe, siger Kenneth Jonassen

Israel bliver også en af de tre gruppemodstandere for Danmarks herrelandshold, som i øvrigt møder Kroatien og Irland.

- Alle nationer har nogle kendte topspillere, som vi selvfølgelig skal tage os i agt for, men da det er et holdmesterskab, er det naturligvis også bredden der tæller, og her har vi en klar fordel. Her har vi også en mulighed for at få alle spillere i kamp, så vi står stærkest muligt i kvartfinalen, siger Jonassen.
Gruppe 1 (damer): Danmark, Sverige, Israel og Island
Gruppe 1 (herre): Danmark, Israel, Kroatien og Irland

De danske landsholdstrupper vil blive udtaget indenfor de næste 14 dage af Badminton Danmarks sportslige ledelse. Landstræner Jakob Høi og assisterende landstræner Kim Nielsen vil fungere som trænerstab ved mesterskabet.

EM for herre- og damehold spilles fra den 13.-18. februar i Kazan Gymnastics Center, Rusland. Det er en gentagelse af værtsbyen fra 2016. 

Se tidligere danske resultater ved EM for herre- og damehold her: 
Resultater for Danmarks damelandshold ved EM:

Resultater for Danmarks herrelandshold ved EM:






 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?