Cookies
Badminton Photo

Det spidser til i Badmintonligaen

12/1/2017 11:21 PM |  XXBadminton DK res |  Stine Greve

Efter syvende runde af Badmintonligaen er midten af tabellen utrolig tæt, og der er for alvor kamp om at blive blandt de fire øverst placerede hold.

I aftenens syvende runde af Badmintonligaen var der potentiale for, at ligaen kunne blive delt i to dele – top og bund – men aftenens resultater betyder, at det ikke bliver tilfældet. I stedet er midten af ligaen nu utrolig tæt, mens Skovshoved er alene i front og Værløse synes en smule isoleret i bunden.

Oprykkerne fra Gentofte skulle i aften forsøge at hente en hjemmesejr over Værløse for at undgå at blive hægtet af i bunden af ligaen.

Det lykkedes Gentofte at hive en 4-3-sejr hjem, blandt andet gennem en lidt overraskende sejr i mixeddoublen, hvor Frederik Colberg/Line Christophersen slog Mikkel Mikkelsen/Mai Surrow 21-18,21-12.

Både Solrød Strand og Odense OBK spillede også for vigtige point her til aften. Solrød Strand kæmper for at komme blandt de fire bedst placerede hold, når grundspillet slutter, og Odense OBK for at lægge afstand til bundholdene.

Begge hold var på svære opgaver i dag, da Solrød skulle op mod ligaens nummer to, Aarhus AB, og Odense mod sidste sæsons sølvvindere fra Team Skælskør-Slagelse.

I Aarhus fik vi et brag af en herresingle, da Anders Antonsen og Hans-Kristian Solberg Vittinghus tørnede sammen. Efter tæt affære, snuppede Vittinghus sejren 19-21, 21-16, 21-16.

Faktisk skulle hele fire af holdkampens seks kampe afgøres i tre sæt, og her var Solrød skarpest og vandt tre af dem. Den skarphed grundlagde en sjællandsk lussing til Aarhus AB på hele 5-1.

Klik her for at se den samlede stilling i Badmintonligaen

I Odense blev Team Skælskør-Slagelse, uden Carolina Marin, sendt hjem med et ligeså stort nederlag efter en overbevisende præstation af hjemmeholdet.

En af aftenens overraskelser kom i damedoublen, hvor Camilla Martens/Amanda Högström slog Selena Piek/Line Kjærsfeldt med hele 21-14, 21-12. Også Airi Mikkela imponerede, da hun besejrede Spaniens anden bedste damesingle, Clara Azurmendi, 21-12, 21-14.

På trods af en sejr på 4-2 over Højbjerg her til aften bliver Vendsyssel overhalet i tabellen af Solrød Strand,som nu indtager tredjepladsen et enkelt point foran nordjyderne.

 

I Skovshoved havde de forsvarende mestre besøg af Greve. I mixeddouble stillede Skovshoved med den skarpe konstellation Carsten Mogensen/Christinna Pedersen, som skulle op imod Mikkel Delbo Larsen/Isabella Nielsen.

Greve-parret, der ellers har spillet nogle fremragende kampe i denne sæson, blev sat på plads af de danske verdensstjerner, som vandt 21-18, 21-7.

Herredoublenvar en duel mellem Danmarks, på papiret, andet og tredje bedste par, Mads Kolding/Mads Conrad og Mathias Christiansen/David Daugaard. Efter tre sæt var det, lidt overraskende, Christiansen/Daugaard, der løb med sejren 16-21, 21-14,21-19.

Dermed er spændingen intakt, inden det går løs med ottende runde af Badmintonligaen allerede på tirsdag, hvor der igen er afgørende point på spil for de ti hold.








 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?