Cookies
Badminton Europe, Mark Phelan

Danmark er klar til fire U17 EM-kvartfinaler

11/27/2017 10:00 AM |  XXBadminton DK res |  Jonas Rasmussen
Hele 10 sejre blev det til i de 14 kampe, som Danmarks U17-talenter spillede i dag ved det individuelle EM. Fire af de danske konstellationer har spillet sig videre til kvartfinalerne. En rigtig god dag, mener U17-landstræner Marie Røpke.
I dag blev der spillet 1/8- og 1/16-finaler ved U17 EM, og det var en god EM-dag for spillerne med ”Denmark” på ryggen. 10 sejre ud af 14 mulige præsterede de unge talenter, hvorfor ”Denmark” også vil være at finde på flere trøjer i morgendagens kvartfinaler. Det glæder naturligvis den danske U17-landstræner.

- Det var en rigtig god dag. Det var godt både præstationsmæssigt og resultatmæssigt. Det er et fedt hold at være med på, så selvom de taber deres kampe, bliver de i hallen og bakker hinanden op. Det er rigtig fedt at være en del af, siger Marie Røpke.

Dagens største sejr gik til Sophia Grundtvig, som besejrede engelske Pamela Reyes med 21-10, 21-9. Grundtvig var også med i dagens hurtigste kamp med dansk deltagelse, da hun sammen med Amalie Cecilie Kudsk vandt 21-7, 21-15 på 19 minutter over Mockute/Movsovic fra Litauen.


I aftenens sidste kamp mødte danskerne de førsteseedede Ercetin/Erdem fra Tyrkiet. Desværre spillede Grundtvig/Kudsk sig ikke videre til kvartfinalen, da de tabte 17-21, 21-18, 12-21. 

Til gengæld formåede Sebastian Grønbjerg/Clara Graversen at slå hård seedet modstand, da de vandt over de ottendeseedede russere Karpov/Kurdyuk. Ligeledes vandt Magnus Johannesen 21-16, 21-9 over Sergej Lukic (2) fra Serbien.

- Sebastian og Clara spiller sindssyg godt. Altså virkelig godt. Grønbjerg var i en ærgerlig kamp i går, så han var super tændt i dag. De fulgte taktikken, og spillede rigtig godt. Magnus var småfavorit mod den bundseede, og gjorde det godt, så jeg er godt tilfreds, siger den danske U17-landstræner.


Desværre kunne Nicolaj Wolf og Oscar Sunekær/Amalie Schulz hamle op med Christo Popov (1) og Easton/Warner (1), ligesom Frederikke Lund måtte se sig besejret af Zehra Erdem i en super tæt kamp, der endte 19-21, 24-22, 21-19 til tyrkeren.

- Frederikke er millimeter fra at spille sig videre. Det var utrolig tæt og mega ærgerligt. Wolf spiller en rigtig god kamp. Taktisk rigtig flot, men det var en svær kamp, for Popov er god, men jeg er meget tilfreds med hans præstation. Oscar og Amalie får ikke rigtig fulgt gameplanen, så det kunne godt have været bedre, selvom det var en svær kamp, siger Røpke.

Danmark har deltagelse i fire kvartfinaler i morgen, og ifølge Marie Røpke er der chance for dansk avancement.

- Vi har muligheder i alle kampene i morgen, det er der ingen tvivl om, men det er svære kampe, så vi kan også risikere at tabe dem. 

Læs også: Marie Røpke: En svingende dag

Der spilles også EM-semifinaler i morgen. Semifinalerne spilles fra klokken 16.00. Vi håber naturligvis på at have danskere med.






 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?