Cookies
Badminton Europe, Mark Phelan

Marie Røpke: En svingende dag

11/26/2017 7:31 PM |  XXBadminton DK res |  Jonas Rasmussen
Det blev til seks danske sejre ud af ti mulige ved dagens U17 EM-kampe. Det skyldes svingende præstationer ifølge den danske U17-landstræner Marie Røpke.

Det danske U17-landshold kunne i går løfte trofæet ved U17 EM-holdturneringen for syvende gang i træk, og med holdturneringens afslutning betød det, at det individuelle mesterskab kunne begynde.

De første individuelle kampe blev spillet i går, og i dag var danskerne så i gang igen, men det var ikke med lutter succes ifølge den danske landstræner.

- Det var en svingende dag. Svingende på spil og resultater. Mentalt er vi ikke gode nok i dag. Det er primært i forhold til at turde at spille og turde at gøre det, vi har talt om, også selvom det gør ondt, siger Marie Røpke.

Læs mere: TILLYKKE – Danmark vinder U17 EM

De unge danske damedoubler med Sophia Grundtvig/Amalie Cecilie Kudsk og Christina Busch/Amalie Schulz klarede sig alle videre. Sidstnævnte gjorde det endda ganske overlegent med 21-6, 21-12. Sophia Grundtvig formåede også at tage en sejr på 21-8, 21-10 i damesingle. 

Desværre formåede de danske herredoubler med Axel Henrik Parkhøi/Oscar Sunekær og Sebastian Grønbjerg/Rasmus Espersen ikke at spille sig videre ved EM.

- Sebastian og Rasmus’ kamp sidder lidt i mig endnu. Det var frustrerende, at vi ikke kunne slå franskmændene, men vi var simpelthen ikke gode nok i dag, siger Røpke.


I morgen spiller alle de danske konstellationer. 







 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?