Cookies
Badminton Europes Youtube-kanal

Fortrinlig start på U17 EM for Danmark

11/21/2017 4:41 PM |  XXBadminton DK res |  Jonas Rasmussen
I dag begyndte holdturneringen ved U17 EM, og Danmark fik en glimrende start på målsætningen om at vinde den syvende titel i træk, da de vandt den første gruppekamp med 4-1 over Ungarn.

Danmark kom godt i gang ved U17 EM, da det unge danske landshold slog Ungarn med 4-1 i Gruppe 1.

- Det var en ret fin kamp. Det blev gjort kort proces i de kampe, hvor der skulle gøres kort proces, så det var godt. Ungarn kom ikke med så meget andet end Sandorhazi i damesingle, og vores spillere gjorde det godt med god tænding på, så jeg er meget tilfreds med, at vi fik en 4-1-sejr, siger den danske U17-landstræner Marie Røpke. 

Sebastian Grønbjerg/Clara Graversen var de første danskere til at sætte deres fødder på de grønne baner ved U17 EM. Det gjorde de i kampen mod Kitti Szotak/Kristof Toth. 

Danskerne kom aldrig i problemer i løbet af kampen og kunne efter 19 minutter gå fra banen med en 21-11, 21-12-sejr. 

Derefter var det Sophia Grundtvigs tur. Hun skulle op imod Vivien Sandorhazi, som er førsteseedet til den individuelle turnering. U17-landstræner Marie Røpke havde på forhånd sagt, at kampen skulle bruges til at lære af, hvis man skulle møde Sandorhazi senere i turneringen.

Læs mere: U17 EM-optakt: Kan Danmark gøre det for syvende gang i træk?

Der var da også en masse at lære af og positive ting at tage med fra kampen mod den ungarske damesingle, selvom Grundtvig måtte se sig slået med 18-21, 17-21. 

- Både Sophia og de andre damesingler kan bruge den her kamp til at forberede sig til en mulig ny kamp mod hende i den individuelle turnering. Sophia følte sig ikke helt tilpas i hallen, men hun leverede en rigtig fin præstation, siger Marie Røpke. 

Danmark fik dog revanche mod Sandorhazi, da hun spillede sammen med Kitti Szotak i damedouble. Her vandt Christine Busch/Amalie Schulz ganske fortrinligt med 21-11, 21-12.

De øvrige kampe vandt Magnus Johannesen 21-10, 21-16 og Rasmus Espersen/Sebastian Grønbjerg satte et flot punktum for holdkampen med en sejr på 21-10, 21-7. 

Klik her for at se flere detaljer fra Danmark vs. Ungarn

I morgen spiller Danmark mod Litauen klokken 15.00. Den kamp kan du se live på Badminton Europes Youtube-kanal.

Klik her for at livestreame fra U17 EM






 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?