Cookies
Badminton Photo

Badmintonliga: Optakt til 6. runde

11/8/2017 3:33 PM |  XXBadminton DK res |  Kristine Liv Lund-Pedersen
Morgendagens runde i Badmintonligaen byder på meget spændende kampe i både top og bund. Her mødes ligaens nummer et og to samt nummer ni og ti nemlig.

I Aarhus tager AB Aarhus i mod de danske mestre fra Skovshoved. De to hold indtager toppen af badmintonligaen med 15 point hver og endnu ingen nederlag i denne sæson. Derfor kommer begge hold også med friske sejre i bagagen fra gårsdagens kampe, hvor AB Aarhus slog Værløse og Skovshoved slog Gentofte.

Husk du kan følge alle kampene live på zibrasport

Hjemmeholdet har nøjagtig samme opstilling som i deres seneste opgør. Det betyder blandt andet, at de to stærke herresingler Emil Holst og Anders Antonsen tørner sammen i første herresingle.

Gæsterne fra Skovshoved stiller op uden Kamilla Rytter Juhl i denne kamp, og det medfører, at Christinna Pedersen rykker til mixeddoublen, mens Mette Poulsen skal spille damedouble sammen med Sara Thygesen. Det betyder også, at Natalia Koch Rohde skal spilles damesingle for anden gang i denne sæson, hun møder Trine Villadsen.

Læs hvordan forrige runde af Badmintonligaen gik her

I bunden af tabellen mødes Greve og Værløse, der hver har to point. Derfor er det et yderst vigtigt opgør for begge klubber, der venter torsdag aften.

Greve har splittet den stærke herredouble Mathias Christiansen og David Daugaard op. David Daugaard skal spille herredouble sammen med Mikkel Delbo Larsen, og de to møder Nikolaj Overgaard og Steve Olesen. Mathias Christiansen skal spille mixeddouble sammen med Amalie Magelund Krogh, og de står overfor Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow.

Et andet interessant opgør kommer til at være i damesingle, hvor Amalie Hertz Hansen og Julie Dawall Jakobsen står overfor hinanden. 

De øvrige kampe i runden er:
Team Skælskør-Slagelse – Højbjerg
Vendsyssel – Solrød Strand
Gentofte – Odense OBK







 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?