Cookies
Badminton Photo

Spændende kampe i femte runde af Badmintonligaen!

11/7/2017 11:19 PM |  XXBadminton DK res |  Stine Greve


Det blev en tæt affære flere steder i landet, da femte runde af Badmintonligaen blev afviklet. 


Her til aften var det tid til femte runde af Badmintonligaen. Der blev virkelig gået til den rundt omkring i hallerne, og det resulterede i nogle yderst spændende holdkampe. Hele to steder skulle der et Golden Set til, før holdkampen var afgjort.


Et af de steder var i Solrød Strand, hvor Team Skælskør-Slagelse var på besøg. Gæsterne havde muligheden for at overhale Solrød Strand i tabellen, men det krævede en sejr til det vestsjællandske mandskab.


Efter 6 spillede kampe stod der 3-3, og dermed skulle vinderen findes i et Golden Set. Her stillede gæsterne med Kim Astrup/Line Kjærsfeldt, mens hjemmeholdet trak en lille overraskelse op af hatten, da de valgte Hans-Kristian Solberg Vittinghus/Maiken Fruergaard.


Vittinghus endte med at gøre det onde ved sin gamle klub, da han og Fruergaard sejrede 21-16 og dermed holdt sidste års sølvvindere bag sig i den samlede stilling.


I Odense var sidste års bronzevindere fra Vendsyssel på besøg, og også her blev der brug for et Golden Set til af afgøre kampen. 


Anden herresingle havde forinden været den mest spændende kamp, hvor Vendsyssels Raul Must slog Patrick Bjerregaard 21-19, 21-19. Netop de to stod over for hinanden igen i Golden Set. Utroligt nok endte det for tredje gang i aften med sætsejr 21-19 til Must.


Klik her for at se den aktuelle stilling i Badmintonligaen efter femte spillerunde!


I Højbjerg vandt hjemmeholdet 4-2 over Greve, hvilket sender Højbjerg en smule væk fra bunden af tabellen, mens Greve stadig må tage til takke med blot 2 point efter 5 kampe.  Det samme gør sig gældende for Værløse, der i dag ligeledes tabte 2-4 hjemme mod Aarhus AB.


Med Sejren indtager Aarhus AB ligaens andenplads á point med førerholdet Skovshoved. Netop Skovshoved stod for aftenens eneste storsejr, da de hjemme havde besøg af et andet hovedstadshold, Gentofte. 


Oprykkerne blev sendt hjem med et 1-5-nederlag, hvor eneste Gentofte-sejr kom i mixeddouble. Her slog Frederik Colberg/Line Christophersen noget overraskende Mads Pieler Kolding/Kamilla Rytter Juhl 16-21, 22-20, 21-16.


Badmintonligaen ruller heldigvis igen allerede på torsdag, og her kan vi både se frem til et topopgør mellem Aarhus AB og Skovshoved, og til en vaske ægte bundgyser mellem Værløse og Greve, som med garanti bliver nervepirrende.


Vi glæder os allerede!







 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?