Cookies

ConCor søger stærk kandidat med ambition om at blive IoT-Cloud arkitekt og rådgiver - For Glaze

10/4/2017 1:42 PM |  ConCor OLD 2 |  Lone Petersen
ConCor søger stærk kandidat med ambition om at blive IoT-Cloud arkitekt og rådgiver - For Glaze

Hvem er Glaze?
Konsulenthus med en helt unik IoT-profil. Dine kolleger her vil være branchens bedste og både de og vi sætter barren højt. Du skal forvente at blive udfordret, men Glaze gør også en dyd ud af at arbejde som ét stærkt hold; de bruger hinandens styrker og støtter, hvor kollegerne end kunne have brug for det. Det er vigtigt for dem at være på forkant med den teknologiske udvikling og kunne rådgive deres kunder om, hvorledes relevante teknologiske løsninger kan styrke deres forretning. 
I Glaze har de et navn for deres kultur: Glaze United. Pointen er, at Glaze udnytter den samlede viden, der er til rådighed på hele holdet, så de derigennem styrker leverancer - Netop ved at tænke og handle som ét hold.

Hvad indeholder jobbet?
En meget alsidig og udfordrende hverdag, hvor du både designer, rådgiver og udvikler. Vi forventer, at dit mindset er holistisk og du vil bygge hele og interagerende systemer. Du har ambitioner om at blive ansvarlig for system-arkitektur og samarbejde med Product Owners/Stakeholders. 
Du formår at omsætte kunders ønsker og krav til realiserbare løsninger og til tider få dine kunders forventninger afstemt med det mulige. Megen af din erfaring kommer fra at du har haft hænderne dybt nede teknologiens aspekter og også har taget din tørn med f.eks. testforløb og implementeringer. 
Sikkerhed, performance, stabilitet og omkostninger er nøglepunkter i de systemer, du designer. Du integrerer hellere et velfungerende delsystem end at opbygge et nyt og open source er hvor du starter din søgning efter et undersystem. Du ved, at udfordringen oftest ligger i, hvordan systemer interagerer og du formår via design til at få delsystemer til nærmest at smelte sammen. 

Hvem er du?
Et erfarent, velfunderet og professionelt menneske, der fungerer godt i en performancekultur, hvor alle leverer, forventer noget af hinanden, men også spiller hinanden stærkere ved enhver mulighed. 
Du befinder dig godt i spændet mellem design og rådgivning og begår dig professionelt hos kunder i flere segmenter. 
Du er proaktiv i dit arbejde og møder udfordringer med et positivt sind og et smil på læben.

Hvad kan du?
•Designe
•Rådgive
•Kommunikere flydende på dansk og engelsk, mundtligt som skriftligt. 
•Du har gode erfaringer med Microsoft Azure IoT services og gerne også andre cloud-platforme – eller formår at overbevise os om, at du kan lære dette.

Hvad tilbyder vi?
Fastansættelse i et IoT-specialiseret rådgivningshus, hvor alle arbejder sammen og opgaverne spænder vidt.
En selvstændig stilling, hvor du selv har mulighed for at præge din arbejdsdag.
Løn efter kvalifikationer.

Hvornår skal man starte? 
Opstart efter aftale. 

Ansøgning og kontakt 
Send dit CV og ansøgning til job@concor.dk med emnet ”Glazes IoT Cloud arkitekt”.

Eventuelle spørgsmål kan stilles til Lone Y. Petersen, lyp@concor.dk / tlf. 3026 6923






 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?