Cookies
Rune Svenningsen

Ny Landstræner

12/30/2014 12:43 PM |  Badminton Kalaallit Nunaat |  Jørgen Kongstad

Der har været travlhed i BKN i de sidstepar måneder derfor den lidt sene udmeldelsen nu.

Bjarne Nielsen har opsagt sin aftale medBKN og stoppet sin karriere indenfor grønlandsk Badminton på BKN niveau.Stoppet sker som følge af familiære årsager. Dette må vi alle acceptere. Menstor tak for Bjarne´s utrættelige iver for at fremme grønlandsk badminton ogudvikling af såvel spillere, klubber, talentspejdere, trænere og ogsåbestyrelsen i BKN. Bjarne har også søsat det Nordatlantiske Projekt sammen medBKN. Bjarne har været BKN´s lanstræner i godt 8 år.

BKN har arbejdet intens på at finde en nylandstræner og dette er nu lykkedes. Ny landstræner for BKN er Rune Svenningsensom til daglig varetager kraftcentertræningen på Elistecenter Aarhus underBadminton Danmark, men også har haft relationer til New Zealandsk badminton ogselv spillet badminton på højt plan såvel i Danmark som i New Zealand. Rune erderfor vant til at arbejde udenfor Danmark også. Rune er ansat i BKN fra 01.december 2014. Vi håber vi snart får Rune at se (ved GM)

Mere om Rune kan findes på følgende link:

Rune som coach under VM i Ballerup

I bestyrelsen i BKN er der også her veddecemberskiftet sket en udskiftning. Brita Broberg har valgt af indstille sitvirke i BKN grundet familiære årsager. I stedet for indtræder KimWriedt-Eriksen i bestyrelsen.
Stort tak til Brita for sit arbejde og sin lange tid i bestyrelsen. BKN håberdet beste for Brita. Og stor tillykke og tak til Kim for at kunne træde ind ibestyrelsen med meget kort varsel.

Sammensætning af bestyrelsen er således:
Formand: Michael Kleist
Kasserer: Alice Lyberth
Sekretær: Jørgen Kongstad
Bestyrelsesmedlem: Anga Peter Edvardtsen
Bestyrelsesmedlem: Kim Wriedt-Eriksen

Som bekendt kommer Michael og Alice fraJBF, Anga Peter fra Arsarnerit samt Jørgen og Kim fra B67.

Bestyrelsen sætter sig sammen i næste uge og der vil senere bliveudmeldinger om GM, ny hjemmeside, samlinger samt det videre arbejde i BKN ogfor grønlandsk Badminton






 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?