Cookies

NAP2014

8/17/2014 10:34 AM |  Badminton Kalaallit Nunaat |  Grønlands Badminton
NAP2014-deltagerne har haft en fantastisk uge på Færøerne med masser af træning og instruktion. Lørdags deltog vores ungdomstalenter så i North Atlantic Open og det gik efter alle forventninger med mange medaljer hjemtaget til Grønland.

Vores fire trænere har haft en travl uge med ca. 6 timers instruktion om dagen. Deres erfaringer skal de give videre i deres klubber.

Med de mange medaljer beviser det også at badmintonen i Grønland er på vej fremad og kan begå sig også i udlandet. Nu er alle deltagerne på vej hjem og netop afrejst fra Færøerne med kurs mod Danmark hvor de skal være en dags tid inden rejsen går videre til Grønland og deres hjembyer. I ønskes tillykke med indsatsen og god tur hjem.

Medaljehøsten blev på 5 stk. guld, 6 sølv og 4 bronze. Sejt gået af talenterne og trænerne for god coach. Så snart resultatlisten ligger officielt fra det færøske badmintondforbund vil det blive sat ind på hjemmesiden.

Der kan findes mere med alle medaljetagerne (billeder og kommentarer) ved at kikke ind på facebook-gruppen NAP2014.

Vores sponsor for turen skal vi heller ikke glemme i denne anledning. Stor tak til Permagreen Grønland A/S for deres støtte.






 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?