Cookies

Er du vores nye projektleder?

9/29/2016 11:05 AM |  Andersen-heegaard.dk |  Emilie Nicolaisen

Klar til nye udfordringer som projektleder i en spændende byggebranche i vækst?

Andersen & Heegaard er et større VVS- og hovedentreprenørfirma, som i løbet af de sidste par år er vokset markant i forhold til omsætning og medarbejdere. Vi er derfor lige blevet kåret som Gazelle-virksomhed og for stadig at kunne fastholde vores gode serviceniveau overfor vores kunder og gennemføre projekterne tilfredsstillende, så søger vi nu nye projektledere til at gennemføre projekterne.  

 

Jobbet

Vi tilbyder et varieret job som projektleder i vores anlægsafdeling, som løser større teknik-, stor- og hovedentrepriser både som nybyg og renovering. Vores projekter udføres oftest direkte for bygherre og vi sætter stor pris på den direkte kontakt til bygherre og rådgiver. Arbejdet består i at styre projektet sikkert i havn fra start til slut. Du vil som projektleder være ansvarlig for opstartsmøder, tidsplaner, økonomi, herunder akkordaftaler med svendene, faktura fra underentreprenører og grossister samt stade og fakturering til bygherre/rådgiver, tilsyn af egne og underentreprenørernes arbejde, mangelgennemgang samt afleveringsforretning. I jobbet ligger også deltagelse i byggemøder, afholdelse af UE-byggemøder og sikkerhedsmøder, udarbejdelse af kvalitetssikringsmateriale og arbejdsmiljøkoordinator på byggepladsen.

 

Vi lægger vægt på, at hver medarbejder gør det, som man er bedst til. Derfor har vi i vores anlægsafdeling en projektkoordinator, som er behjælpelig med diverse administrative opgaver såsom fakturering, oversigter, beboerhåndtering, nøglehåndtering, registreringer, kvalitetssikring osv. for derved at frigive tid til projektledelse til projektlederen. Projektkoordinatorens opgaver tilrettelægges fra projekt til projekt i samarbejde med projektlederne og projektchefen.

 

Til registreringer og mangelgennemgang bruger vi værktøjet Dalux, som gør det meget nemt at tildele egne montører eller underentreprenører opgaver ved udbedring af fx mangler. Derudover bruger vi KViKS og DRiVE-systemerne til udarbejdelse af kvalitetssikring og drift og vedligehold.

 

Vi forestiller os, at du er nogle dage på byggepladsen, men vi ser dig gerne ugentligt på kontoret, så du er en del af fællesskabet i Andersen & Heegaard.

 

Hvem er du?

Hvis du kan genkende dig selv i nogle af følgende træk, så hører vi gerne fra dig: Du trives i et brændpunkt, hvor din plan for dagen kan ændres af udforinger, som skal behandles akut. Du brænder for at finde de mest optimale løsninger for vores kunder og du er åben for nye tiltag og måder at løse opgaverne på. Du er teknisk uddannet (fx vvs tekniker eller konstruktør) eller har min 5 års erfaring som projektleder. Du har overblik, er struktureret, har gå-på mod og er selvstændighed. En god, motiverende og konstruktiv stemning på byggepladsen blandt alle sagens parter er vigtig for dig og du bidrager gerne hertil. Du er faglig stærk, stolt af dit arbejde og kan skabe resultater både fagligt og økonomisk. Du er en god købmand, vægter kommunikation højt, har ambitioner og så er du interesseret i at være en del af fællesskabet i Andersen & Heegaard.  

 

Hvem er vi?

Andersen & Heegaard er et velrenommeret vvs-firma fra 1927 med ca 60 ansatte, heraf 16 på kontoret. Vores vision er at være kundens foretrukne samarbejdspartner inden for tekniske installationer og service og derfor arbejder vi ud fra følgende 3 værdier: Høj faglighed, langvarige relationer og optimale resultater. Vi lægger vægt på høj faglighed og god kvalitet i vores projekter. Vi er gode til at samarbejde og vi udvikler løbende nye innovative tiltag til gavn for kunderne. Vi prioriterer gode langvarige relationer baseret på tillid, ligeværd og gensidig respekt både i forhold til vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Vi vægter optimale resultater til aftalt kvalitet, tid og pris højt. Vi er gode til at afklare kundens forventninger og arbejder altid på at sikre en optimal opgaveløsning.

 

Vi arbejder med frihed under ansvar og vores organisation er flad, omgangstonen er afslappet og humoren, det sociale og fagligheden er i højsæde. Vi afholder blandt andet 4 faglige eftermiddage om året, gokart-arrangement, julefrokost, vinsmagning, svendegilder og en årlig udlandsrejse, hvis årets mål nås.

 

Har du brug for mere information?

Hvis du vil vide mere om jobbet hos Andersen & Heegaard, så kontakt venligst Brian Kastberg på brian@aogh.net eller 2322 0704.

 

Ansøgning og CV sendes til Emilie på Emilie@aogh.net 







 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?