Cookies

Nekrolog - Birgit Reitz

9/11/2011 12:13 PM |  CMS Sjællands Kegle Union |  Allan Mortensen

Nekrolog

Birgit er her ikke mere.

Vi har lige fået meddelelse om at Birgit Reitz er sovet stille ind natten til søndag.

Med Birgit’ s død må  alle inden for Dansk Keglesport sige farvel til en stor kæmpe inden for vores sport, men ikke mindst går vores tanker til hendes pårørende, først og fremmest hendes søn, Søren Reitz.

Birgit har gennem al min tid indenfor Sjællandsk og Dansk Keglesport været hende som altid var der, og Jeg er overbevist om at Jeg ikke står alene med den fornemmelse, og et kæmpe tomrum vil følge,  for som mange sagde -  ”det ordner Birgit”.

Vi var jo nok klar over at Birgit ikke mere havde den energi  som gennem alle årerne har præget hende, det gælder såvel i hendes klub gennem mange år, Dame kegleklubben Hellas, det gælder Roskilde festivalen hvor hun utrætteligt har stået for et stort arbejde, det gælder Roskilde Keglecenter og i Dansk Kegleforbund, men ikke mindst i hendes hjertebarn, Sjællands Kegle Union.

Det har været et privilegium at have fået lov at arbejde sammen med Birgit gennem mange år, Jeg har personligt kendt hende siden 1988 hvor hun lokkede min ind i ledelsesarbejdet inden for keglesporten, og Jeg vil, når den første sorg over det store tab har lagt sig, se tilbage på alle de dejlige timer vi har tilbragt sammen.

Jeg er sikker på at der ikke er mange inden for Dansk Keglesport som på et tidspunkt ikke har krydset Birgit's spor, uanset om det gælder ungdom, Seniorer eller Landsholdsspillere såvel som os som gennem årene har haft hende på tætteste hold  i forbindelse med arbejdet i diverse bestyrelser, det være sig i D.Ke.F hovedbestyrelse, Spilleudvalg samt ikke mindst som spilleudvalgsformand gennem masser af år i Sjællands Kegle Union.

Jeg besøgte Birgit så sent som i torsdag hvor vi fik en snak om hvad der foregik og hvor hun var i godt humør og mente at hun ville være med når der var landskamp i November.

Sådan skulle det ikke være -  Farvel Birgit – vi vil savne dig

Ære være Birgit’s minde

På vegne af alle indenfor Sjællands Keglesport
Mogens Christensen







 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?