+45 44 36 08 52

Cookies

PROFIL

                   
                   
Bagsværd Jernhandel A/S idegrundlag er primært på basis af dansk skrot at indsamle, forarbejde og afsætte jern og metal fra genvinding og know-how i forbindelse hermed. Det skal ske således, at Bagsværd Jernhandel A/S opfattes som en nyttig samarbejdspartner og forretningsforbindelse.

Bagsværd Jernhandel A/S er en miljøgodkendt, miljøcertificeret genvindingsvirksomhed med det nødvendige udstyr til at betjene kunder og leverandører.

Kunder og leverandører er altid velkomne til at kontakte os vedr. priser, jern, metal, miljø eller andet vedrørende genvinding.

Vore leverandører er industrien, andre genvindingsvirksomheder, offentlige institutioner og private.

Vore kunder er stål- og metalværker, støberier og andre genvindingsvirksomheder. Eksportandelen er 40-60%.

Historie
Bagsværd Jernhandel A/S historie går tilbage til 1946, hvor Oliver Andersen begyndte at handle med jern og metal med adresse på Lygten, København N. I 1948 flyttedes virksomheden til Brudelysvej i Bagsværd. Bagsværd Jernhandel A/S har således været med i genvindingsindustrien i mere end 60 år.

I dag er virksomheden centralt beliggende i Gladsaxe Kommune, og arealmæssigt råder vi over 18.000 m2. Beliggenheden er tæt på motorvejsnettet, hvilket er en fordel for de leverandører, der selv ønsker at levere.