Cookies

Elisabeth Müller smykker - PUBLIC PAGES | 

E-mail
design@elisabethmuller.dk
Street
Torvegade 2a
Postal Code
3730
City
Nexø
Country
Denmark
Phone

Home Page
http://www.elisabethmullerengros.dk


Presentation
Smykk
Smykker fra Nexø er blevet en stor salgssucces !
En smykkedesigner fra Bornholm er slået igennem og nu blevet en stor salgssucces i 2010 !
I små lokaler, der også indeholder egen smykkebutik, er der gennem det sidste år opstået en såkaldt”succeshistorie” – nemlig ”Elisabeth Müller Smykker”.
Et enmandsfirma som over ganske kort tid har vokset sig ”stor og stærk”.
Det hele startede med en selvdesignet smykkelinie, der består af armbånd, øreringe og halskæder. En smykkelinie der i første omgang blev solgt fra egen butik på Bornholm.

Med hjælp fra mange af de gæster,som solskinsøen årligt tager imod, blev smykkerne hurtigt ”landskendte” og efterspørgselen fra modebutikker og kunstbutikker fra hele landet blev hurtigt et faktum.
I foråret 2010 har det, der startede som en lille iværksætterbutik, nu udviklet sig til hastigt også at blive en stor grossistvirksomhed. Kundeunderlaget er vokset og efterspørgsel steget, så lige nu er den største udfordring for virksomheden at kunne følge med. Et luksusproblem som heldigvis er til at løse ved hjælp af ekstra hænder i produktion og butik. Materialevalget er læder, forskellige stentyper, sølv og guld m.v. Altsammen spændende og anderledes sat sammen, så smykkerne er unikke og personlige.

 

Contacts


 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?