Cookies
Badminton Photo

Verdens bedste Viktor videre til finalen i Dubai

12/16/2017 4:26 PM |  XXBadminton DK res |  Stine Greve


Efter dagens to første semifinaler med dansk deltagelse ved sæsonfinalerne i Dubai blev tabt, sørgede Viktor Axelsen for dansk deltagelse i søndagens finaler med sejr på 21-12, 21-8 over Shi Yuqi.


Der var revanche i luften, da Viktor Axelsen her til eftermiddag gik på banen i Dubai til sin semifinale i Superseries sæsonfinalerne. Dagens modstander var kinesiske Shi Yuqi, som så sent som i torsdags besejrede Axelsen i det indledende gruppespil.


Der skulle altså en revanche til, hvis danskeren skulle spille sig i finalen ved sæsonfinalerne for tredje år i træk, og efter en overbevisende indsats stod det klart, at hævnens time var kommet.

 

Efter blot 41 minutter havde Axelsen vundet 21-12, 21-8, og ifølge landstræner Kenneth Jonassen var det afgørende, at Viktor i dag, rent taktisk, havde mere at byde ind med end sin modstander.


- Vi har selvfølgelig analyseret på, hvordan og hvorledes det gik i torsdags hvor spillet bølgede frem og tilbage og på, hvordan Shi Yuqi ville gribe det an i dag. Shi Yuqi har ikke andre måder at spille på, end den han spillede på i torsdags, og der har Viktor en del flere strenge at spille på, siger Jonassen og fortsætter.


- Da vi fik småjusteret inden for de første fire-fem dueller i dag, så følte jeg egentlig, at Viktor havde godt styr på det. Han viser sin styrke og spiller en rigtig disciplineret kamp, hvor han gør det svært for Shi Yuqi at overskue, hvordan han skal vinde pointene.


Klik her for at se alle dagens semifinaleresultater fra Dubai

Tidligere på dagen spillede både damedoublen Kamilla Rytter Juhl/Christinna Pedersen og herredoublen Mathias Boe/Carsten Mogensen for en plads i morgendagens finaler, men desværre blev det her til to danske nederlag.


Pedersen/Rytter Juhl tabte 19-21, 19-21 til Shiho Tanaka/Koharu Yonemoto fra Japan, mens Boe/Mogensen måtte give fortabt, da de blev besejret 21-17, 21-16 af de regerende verdensmestre fra Kina Liu Cheng/Zhang Nan.


- Helt overordnet er jeg måske en lille smule skuffet, for jeg havde virkelig troet på, at vi kunne få et par mere i finalerne, men som kampene forløb, så tror jeg egentlig, at vi skal tillade os at være tilfredse. Jeg synes, at vi til tider spiller rigtig godt i begge doublerne, men desværre får vi ikke helt udbytte, og det må vi acceptere, afrunder Jonassen.


Vil du opleve de danske stjerner i aktion? Klik her for at sikre dig billet til FZ FORZA/RSL DM

I finalen i morgen skal Viktor Axelsen møde vinderen af opgøret mellem Lee Chong Wei og Son Wan Ho. Du kan se finalerne på TV2 Sport fra kl. 10.00, men det vides endnu ikke, hvornår Viktor Axelsen spiller.


VI hepper alt, hvad vi kan på Viktor i morgen, når han kæmper for at vinde titlen i Dubai for andet år i træk. KOM SÅ, VIKTOR!







 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?