Cookies
Badmintonphoto

To danske doubler semifinaleklar i Dubai

12/14/2017 3:26 PM |  XXBadminton DK res |  Kristine Liv Lund-Pedersen
De danske spillere ved Superseries-finalerne i Dubai skulle i dag spille deres anden puljekamp, og efter en dag med tre danske sejre ud af fire mulige, står det klart, at der allerede nu er to konstellationer klar til semifinalerne lørdag.

- Der er selvfølgelig op- og nedture i dag, men ligesom i går kan vi godt tillade os at være positive efter tre ud af fire mulige sejre. Men med Viktors muligheder kunne jeg selvfølgelig godt have tænkt mig lidt mere, siger cheflandstræner Kenneth Jonassen.

De første danskere i aktion var Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen, der havde en rigtig svær kamp mod Kevin Sukamuljo og Marcus Gideon i går. I dag var spillet anderledes godt, da de vandt 21-14, 21-13 over Li Junhui og Liu Yuchen fra Kina, og danskerne har dermed stadig mulighed for at spille sig videre til semifinalen. I morgen møder de Kamuro/Sonoda fra Japan.  

- Jeg synes, de var som forvandlede i forhold til i går. Det er flot, at de får smidt nederlaget og går ind med fornyet energi og optimisme i dag. De var gode til at holde hinanden op på deres aftaler, og de har givet sig selv muligheden for at spille sig videre, siger cheflandstræner Kenneth Jonassen.

Læs også: Kenneth Jonassen: Vi er glade og tilfredse

Den anden danske herredouble i turneringen er allerede klar til semifinalen efter, at de vandt deres kamp mod Lee Jhe-Huei/Lee Yang fra Taiwan, som de senest tabte til ved finalen i French Open. I dag var danskerne dog ovenpå, da de vandt 21-14, 21-19 efter at have været bagud 17-19 i andet sæt.

- De spillede fint i dag mod nogen, som de har haft det svært i mod tidligere. De gjorde det ikke for meget til en slåskamp, og det var godt, at de fik kampen lukket til sidst, som vi jo efterhånden kender dem. De havde fortjent sejren, forklarer den danske cheflandstræner.

Viktor Axelsen, der overbevisende slog Srikanth fra Indien i to sæt i den første puljekamp i går, tabte desværre sin anden puljekamp til Shi Yuqi fra Kina. Efter at have vundet første sæt 21-13 vandt kineseren andet sæt 21-18, og det hele skulle afgøres i tredje sæt. Her førte den danske herresingle flere gange blandt andet 9-2 og 16-11, men endte desværre med at tabe 21-17. Axelsen kan dog stadig spille sig i semifinalen, når han møder den sidste gruppespiller Chou Tien Chen i morgen.

- I tredje sæt spiller Viktor ikke helt med god skarphed, og det var lidt for mange standardslag. Shi spiller rigtig godt, men jeg synes også, der manglede lidt variation på for- og mellembane, så det var for nemt for Shi at komme tilbage. Vi skal have vendt kampen, og så gælder det om at vinde i morgen, fortæller Kenneth Jonassen.

Skal du opleve stjernerne i Danmark? Køb billet til FZ FORZA/RSL DM

Den sidste danske aktion torsdag stod Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen for, og efter en tresætssejr på 20-22,21-13,21-17 er de også semifinaleklar. De spillede en kamp på hele 71 minutter mod det taiwanesiske par Hsu Ya Ching/Wu Ti Jung, som de ikke tidligere har mødt.

- De spiller ikke nogen specielt godt kamp, det blev sådan lidt med håndbremsen trukket, og det var svært at få tingene til at gå op i en samlet enhed. Men det er rigtig flot kæmpet og flot, de holder hovedet højt efter at have tabt første sæt, som de ellers førte komfortabelt, slutter Jonassen.










 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?