Cookies
Badminton Danmark

Badminton Danmark søger ny medarbejder til Team Konkurrence, IT & Event

11/30/2017 1:12 PM |  XXBadminton DK res |  Badminton Danmark
Badminton Danmark søger en ny medarbejder til en stilling, hvor opgaverne vil falde inden for IT, konkurrenceadministration, turnerings- og eventopgaver, samt øvrig badminton-administration, i en betydelig samarbejdsrelation med DGI Badminton. Du vil i det daglige referere til Badminton Danmarks (BD’s) Konkurrence- & Eventchef. 

Dine kvalifikationer og interesser skal falde inden for; 
- Et rigtigt godt kendskab til badmintonsporten. 
- Evnen til at arbejde og tilrettelægge arbejdet ift. badmintonregelsæt, herunder at præsentere andre for ens resultater, holde interne kurser, fremlægge på morgenmøder o. lign. 
- Komplekse eventopgaver (heri rejsedage). 
Eventplanlægningsopgaver og drift, f.eks. Denmark Open, en af verdens største badmintonbegivenheder. 
Planlægning, opsætning og drift af netværk. 
Set-up og drift af live resultatformidling, storskærme, musikafvikling, av-setup og produktioner, showafvikling, on-line score, live stream, instant review system, Hawkeye setup, Tournament Software, Infrastruktur, baneopsætning til live osv. 

- IT for Administration, udvalg, medlemmer mv.
Overordnede daglige IT-mæssige drift af interne og eksterne systemer. 
Drift, support og udvikling. 
IT-indkøb, mobiltelefoni mv. 
Teknikken bag forbundets Nyhedsbreve mv. 

- Webudviklingssamarbejder ift. responsive design, app løsninger mv. 
- Databehandling (BadmintonPeople, Cup2000 mv.) o Resultater, deltagere, turneringsafregninger mv.
Sæsonskifte, ranglister, licenser mv. 
Kontingentbarometer og kontingentberegninger. 
Holdturneringssystemer og individuelle turneringssystemer. 

- Udvikling og vedligeholdelse af administrationsplatform i Filemaker. 
- Drift af alle IT-platforme ved Badminton Danmarks Events. 
- Ansvarlig for systemudviklingssamarbejder.
Sikrer/tester gennemførelse af projekter. 
Planlægning, vurdering, implementering og test. Herunder koordinering med brugergrupper omkring funktionalitet. 

- Økonomioverblik ift. specifikke udviklingstiltag. 
- Indgå i Administrationens generelle telefon- og e-mailbetjening. 

Du må gerne være så teknisk interesseret, at du har lyst til at pille lidt ved vores lastbil uden, at det gør dig nervøs, bore en fladskærm op i mødelokalet, mens du geninstallerer en pc.

Du må gerne vide, hvad en maskeret clear er, og du skal have lyst at trække 1.000 m kabel til næste major event, så alle topspillerne kan slå slaget uden at skulle bekymre sig om, de tekniske installationer virker, for det gør de bare.

Vi har brug for dig, hvis du er en teamplayer, der er mega interesseret i badminton, og som ikke er teknikangst. Du må gerne være glad for at tage fat også til tider med lidt muskelkraft, når der skal sættes op og tages ned.

Du skal kunne have MANGE bolde i luften på samme tid i et meget højt tempo, og du må gerne have fået skruet hænderne så godt på, så de kan bruges på andet end på tastaturet. Har du lyst til at arbejde med alt teknisk inden for badmintonsporten, så er vi arbejdspladsen for dig. 

Der samarbejdes med ofte udskiftende samarbejdspartnere fra opgave til opgave, da ethvert arrangement/enhver event ofte skifter aktører fra sæson til sæson, og vi arbejder med mange frivillige ledere, som alle brænder for netop deres opgave. Samtidig er det også vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt. 

Et godt netværk er en god idé, da arbejdet vil kræve aftenmøder, samt deltagelse i opgaver som nogen gange falder i weekender, ferier, helligdage o. lign. 

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du;
• har badmintonkendskab og mener at du kan opfylde ovenstående. 
• har erfaring med administrativt arbejde og et rigtigt godt IT-kendskab fra tidligere job med hands on på problemstillingerne, eller du er fra en videregående uddannelse, hvor dine kompetencer kan bruges til ovenstående (ikke nødvendigvis færdiggjort). 
• brænder for tekniske udfordringer bag og foran skærmen. 
• kan begå dig godt på engelsk og dansk. 
• i øvrigt er venlig, serviceminded, fleksibel, ihærdig, ansvarsfuld, og ikke bange for at tage fat. 

Vi tilbyder en arbejdsplads i et dynamisk og uhøjtideligt miljø med mange opgaver, meget engagerede medarbejdere og frivillige ildsjæle, samt en række samarbejdsrelationer. 

Lønniveau i udgangspunkt kr. 24.000-27.000 pr. måned alt efter kvalifikationer til stillingen og erfaring. Hertil kommer pensionsordning samt en række faste personalegoder. Stillingen er på 37 timer ugentlig i Brøndby og til besættelse pr. 1. februar 2018.

Der må til stillingen forventes arbejde som falder uden for normal arbejdstid, også i sammenhængende perioder. Der må specifikt til stillingen forventes overarbejde i uge 41-42, hvor Denmark Open afvikles i Odense. Første overarbejdsperiode vil være umiddelbart efter tiltrædelse ved DM i Aarhus i uge 6. 

Er du interesseret skal vi have din ansøgning mærket ”Event”, efterfulgt af dit fulde navn i emnelinjen senest søndag den 17. december 2017. 

Vi vil bestræbe os på at udvælge de sidste kandidater til samtale senest mandag den 18. december. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte Eventchef Brian Bach Moesgaard på telefon 40 44 87 78 mellem kl. 09.00 - 10.00 fra den 5. til den 7. december 2017. Vi planlægger samtaler løbende og forventer, at du kan tiltræde senest pr. 1. februar 2018. Alle afsluttende samtaler vil blive afholdt torsdag d. 21. december 2017. Først efter en kandidat er fundet, vil alle øvrige kandidater modtage afslag. 

Du kan sende din ansøgning på mail til brmo@badminton.dk. 

Mere information om Badminton Danmark kan fås gennem www.badminton.dk, www.badmintondenmark.com, www.badmintonpeople.dk, www.facebook.com/badmintondk, mv.







 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?