Cookies
Badminton Danmark

TILLYKKE – Danmark vinder U17 EM

11/25/2017 12:48 PM |  XXBadminton DK res |  Kristine Liv Lund-Pedersen
Det danske U17-landshold kunne i dag lade sig hylde i Prag, hvor de vandt finalen i holdturneringen ved U17 EM 3-0 over Tyrkiet.

”Hvorfor ligge under dynen, når man kan stå på tribunen og synge højt for Danmark,” sang de danske spillere inden kampen. Og de kom til at synge og juble højt, da de efter tre kampe kunne kalde sig europamestre.

- Det er rigtig dejligt, at vi går efter guld, og så vinder vi guld. De her spillere har et virkelig godt sammenhold, og de er gode sammen, så det er selvfølgelig rigtig dejligt at vinde guld, siger U17-landstræner Marie Røpke.

Christine Busch og Rasmus Espersen åbnede i mixeddouble mod Semih Basakin og Bengisu Ercetin. Efter at de to par havde taget et sæt hver, blev det tredje en utroligt spændende affære, og man kunne mærke at begge par var ivrige efter at bringe deres land foran. Men på den femte matchbold var det heldigvis danskerne, der kunne juble over at have vunder 26-24.

- Det er en rigtig god og tæt kamp. Jeg synes, Christine og Rasmus spiller vandvittigt godt og efter planen, så jeg er meget tilfreds med deres spil. Det er imponerende, at de holder hovedet koldt og tør prøve nogle ting af, som de ikke har gjort tidligere, forklarer Marie Røpke.

Læs også: Cathrine Rosengren vinder bronze ved Para VM

Magnus Johannesen havde ikke de store problemer med at bringe Danmark tættere på titlen. Han vandt 21-11, 21-14 over Sezgin Kelebek, og dermed manglede Danmark bare én sejr, før de kunne bestige det øverste trin på sejrsskamlen.

Dermed kunne Sophia Grundtvig sikre den danske titel, da hun mødte Zehra Erdem. Denne mulighed lod den danske damesingle ikke glippe, og på 24 minutter vandt hun 21-13, 21-8 og jublen brød løs.

Køb billet til FZ FORZA/RSL DM her

- Både Magnus og Sophia er klar fra start. De følger begge planerne og spiller fornuftigt, så det var rigtig dejligt, slutter Marie Røpke.

Det er syvende gang i træk, at Danmark vinder titlen – STORT TILLYKKE.

Husk også at følg de danske spillere i den individuelle turnering, der også begynder i dag.









 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?