Cookies
Badminton Europes Youtube-kanal

Danmark er i U17 EM-finalen efter ny 3-0-sejr

11/24/2017 6:30 PM |  XXBadminton DK res |  Jonas Rasmussen
Det danske U17-landshold er klar til finalen ved EM, efter de unge danske talenter her til aften slog Skotland med 3-0. Nu venter den syvende EM-finale i træk.

I dagens kvartfinale mod Tyskland vandt Danmark 3-0 efter tre kampe, der alle gik i tre sæt. Det samme var lige ved at være tilfældet i semifinalen mod Skotland.

Clara Graversen/Sebastian Grønbjerg lagde ud med at vinde 21-12, 16-21, 21-16, Nicolaj Wolf vandt 18-21, 22-20, 21-14 og så sluttede Frederikke Lund semifinalen af med en tosætssejr på 21-15, 21-18.

- Skotland kommer med det, vi forventer. Vi spiller lidt rodet i starten, og så spiller Lund rigtig fint og afgør det til sidst, så vi ikke skal ud og bruge flere kræfter, siger Danmarks U17-landstræner, Marie Røpke.
Danmark stillede med et lidt andet hold end i kvartfinalen mod Tyskland i de tre første kampe, hvor der derfor var byttet ud i mixeddouble, herre- og damesingle.

- Vores herre- og damesingler er meget lige, så vi stoler på, at de hver især kan vinde kampene, og så kunne vi lige så godt få fordelt kræfterne, siger Marie Røpke.
Den anden semifinale ved U17 EM er stadig i gang mellem Tyrkiet og England. Så danskerne ved endnu ikke, hvem de skal møde i den syvende U17 EM-finale i træk for Danmark. Men lige meget hvad, så bliver det en svær opgave ifølge landstræneren.

- I morgen gælder det om at være klar fra start, for lige meget hvem vi møder, så skal der ikke gives ved dørene. Alle vil gerne slå os, så de vil give alt, og det bliver vi også nødt til, siger Røpke. 

Danmark spiller finale i morgen klokken 10.00.


Kom så Danmark.






 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?