Cookies
Badminton Europes Youtube-kanal

Hvem sagde EM-semifinale? Det gjorde U17-landsholdet

11/24/2017 12:35 PM |  XXBadminton DK res |  Jonas Rasmussen
Det danske U17-landshold er klar til semifinalen ved U17 EM efter en sejr på 3-0 over Tyskland i kvartfinalen. Nu venter Skotland ganske overraskende i semifinalen.

U17-landsholdet kan stadig kalde sig ubesejret ved U17 EM i Prag, efter de i dag hentede en 3-0-sejr over vores naboer fra syd. Det holdt dog hårdt, da tyskerne allerede fra start af udfordrede danskerne. 

- Det var nogle svære kampe, men jeg var ret sikker på, at Sophia (Grundtvig, red.) ville vinde. Magnus’ (Johannesen, red.) kamp vidste vi også ville blive svær, men han fik kæmpet sig igennem, og han spiller rigtig godt i andet og tredje sæt. Han fulgte planen, der blev lagt, så det var godt at se, siger den danske U17-landstræner Marie Røpke.


Der skulle lidt mere spænding til, end de danske tilskuere måske lige havde ønsket. Alle tre kampe røg nemlig ud i tre sæt.

Først var det Rasmus Espersen/Amalie Sculz, der havde badmintonketcheren for struben, da de tabte første sæt 11-21 og havde matchbolde i mod sig i andet. Heldigvis vendte de udfaldet og tog andet sæt med 26-24, før de afgjorde tredje med 21-17.

Sophia Grundtvig skulle også bruge tre sæt i sin sejr på 21-12, 16-21, 21-17 mod Ann-Kathrin Spöri. Det samme antal sæt brugte Magnus Johannesen også til sin sejr på 13-21, 21-12, 21-9, som samtidig afgjorde kampen til Danmarks fordel.


Danmark spiller semifinale i dag klokken 16 mod Skotland. Skotterne slog Frankrig med 3-0, hvilket før EM ville være en stor overraskelse, men qua en skade til den helt store franske profil Christo Popov lå overraskelsen og var mere sandsynlig. 

- Det er overraskende, at Skotland er her i semifinalen, men de havde et stærkere hold end Frankrig i dag. Men vi klager ikke. Vi er favoritter henover fem kampe i semifinalen, og hvis vores spillere er der fra start af, er jeg sikker på, at vi nok skal køre en finaleplads i hus, men de kommer med et godt og bredt hold, og de vil rigtig gerne slå os, så på den måde skal vi spille ordentligt, siger Marie Røpke.







 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?