Cookies
Badminton Danmark

Medaljedrømmene lever for de danske VM-paraspillere

11/23/2017 1:00 PM |  XXBadminton DK res |  Jonas Kildegaard Rasmussen
Konkurrencen er hård ved VM i parabadminton, men danskerne holder fast i drømmen om medaljer, selvom det ser svært ud.

Simone Meyer Larsen og Cathrine Rosengren har stadig muligheden for at sikre sig en VM-medalje ved Para VM i Sydkorea. Desværre tabte Astrid Lilhav Riis sin singlekamp mod tredjeseedede Yang Qiuxia fra Kina med 9-21, 6-21. Det betyder, at Skovbakken-spilleren er ude af dette VM, selvom hun vandt sin sidste kamp 21-12, 21-8 over Zehra Baglar.

Cathrine Rosengren formåede omvendt at slå kinesiske Li Tongtong i tre sæt. 17-21, 21-18, 21-7 lød cifrene efter 33 minutter, og det holdt liv i drømmen om videre avancement.

For selvom 18-årige Rosengren vandt sin kamp, så manglede Suzuki og Tongtong stadig at spille den sidste kamp i gruppen. Heldigvis vandt Suzuki 21-6, 21-18, og det gav danskeren en plads i lørdagens kvartfinaler.

- Det var meget nervepirrende at følge deres kamp. Til sidst i andet sæt synes jeg godt nok, at det var lidt for tæt og mit hjerte bankede. Men det var rigtig befriende, at Suzuki vandt til sidst, så det var dejligt, siger Cathrine Rosengren og fortsætter ved at sætte nogle ord på sin egen kamp. 
- Jeg var nervøs i går og i dag, men i dag gik jeg bare ind og tænkte, at jeg skulle give den gas. Jeg havde ikke forventet en sejr, og det var måske med til at løsne min krop lidt op, så jeg ikke var så stiv og kunne spille mit spil lidt mere.

Solrød Strand-spilleren møder Megan Hollander i kvartfinalen. Danskeren har gode minder fra deres tidligere indbyrdes opgør, men med de præstationer, som hollænderen har leveret i gruppespillet, skal der være fuld fokus fra danskeren. 

- Jeg har slået hende to gange før, så det er nok den bedste lodtrækning, jeg kunne få. Men jeg har set hende spille her ved VM, og hun har udviklet sig meget, siden vi spillede mod hinanden, så jeg skal helt sikkert være klar, siger Rosengren.


Simone Meyer Larsen røg desværre ind i et nederlag på 19-21, 9-21 til Emma Farnham fra Irland. Nu afhænger hendes VM-singleskæbne af kampen mod Rebecca Bedford fra England i morgen. Men det bliver lidt af en mundfuld, da Bedford er andenseeded ved mesterskabet.

Og det er ikke den eneste mundfuld, hun skal tygge sig igennem i morgen. 

Foruden single-kategorien skal den 26-årige SAIF-spiller også forsøge at spille sig videre i damedoublekategorien, hvor hun spiller sammen med Kobe Jane Donovan fra Australien. 

- Gruppen er ret åben, og der er muligheder for at gå videre, men det bliver svært. Simone og Kobie kan klare sig videre med en andenplads, men det vil nok stadig kræve to sejre. Det bliver rigtig spændende, siger Danmarks Team Manager Nicolaj Knudsen.


Den nysammensatte double har tre kampe i Gruppe B. Danskeren får her mulighed for revanche mod Emma Farnham, der spiller sammen med Maria Bartusz. Den konstellation er andenseeded, så der venter endnu engang en svær opgave for det danske team.






 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?