Cookies
Badminton Danmark

Hård første VM-dag for de danske paraspillere

11/22/2017 8:46 AM |  XXBadminton DK res |  Jonas Kildegaard Rasmussen
Det blev til tre sejre ud af ti mulige på Para VM’s første dag for de danske spillere. I mixeddouble formåede Astrid Lilhav Riis og Cathrine Rosengren alligevel at spille sig videre fra deres respektive grupper, mens Simone Meyer Larsen nu kan fokusere på damesingle.

Para VM 2017 er nu skudt i gang. Og selvom det kunne være gået bedre rent sejrsmæssigt for de danske piger, klarede Astrid Lilhav Riis og Cathrine Rosengren sig videre til knock out-kampene i mixeddouble.

Lilhav Riis tabte med sin makker, Colin Leslie fra Skotland, sin første kamp i tre sæt. Men derefter vandt de 21-14, 21-17 over de kvartfinaleseedede japanere Ura/Yamada og sluttede af med sejr på 21-15, 21-15 over to thailændere. Det gjorde dem til de samlede vindere af dynamitgruppen, som Gruppe H blev kaldt. 

- Astrid var i gruppe med tre andre rigtige gode par, som hver især kunne have spillet sig videre fra enhver anden gruppe. At de rejste sig og vandt de to sidste kampe var rigtig godt og flot. Cathrine havde ikke spillet sammen med Pascal Wolter før, men de formåede alligevel at spille op med Suenaga og Sugino, og så vandt de den sidste, så det tegner til at blive spændende, siger den danske Team Manager Nicolaj Knudsen.
Cathrine Rosengren spiller sammen med tyske Pascal Wolter, og de besejrede Somsiri/Henpraiwan fra Thailand, efter de desværre måtte se sig slået 32-21, 16-21, 13-21 til de semifinaleseedede japanere Toshiaki Suenaga/Akiko Sugino.

Desværre måtte Simone Meyer Larsen gå fra tre baner med tre nederlag sammen med sin thailandske mixeddoublemakker Bunthan Yaemmali. Men den danske SS6-spiller blev bedre og bedre i løbet af kampene her ved sin anden paraturneringen nogensinde. 

- Simone fik spillet sig ind i mesterskabet, og hendes præstationer taktvist bedre. Så vi håber og tror på, at hun kan hente sin første sejr, når hun skal spille single i morgen, siger Nicolaj Knudsen.
Og fra mixeddoubler til singler. 

Efter 18-årige Rosengren og 26-årige Lilhav Riis havde spillet henholdsvis to og tre mixeddoublekampe, skulle de stå til start ved servelinjen i damesingle. 

Cathrine Rosengren har fået en grusom lodtrækning, som inkluderer en gruppe med kinesiske Li Tongtong og den førsteseede Ayako Suzuki.
Netop Suzuki stod Rosengren overfor i sin første singlekamp, og her blev det til et nederlag på 16-21, 8-21 til japaneren, som spillede sin første VM-kamp. Japan var også hårde mod Lilhav Riis, da hun tabte til Akiko Sugino med 15-21, 16-21. 

- Der var rigtig meget vind her til aften, som gav en meter mere i forhold til kampene tidligere på dagen. Den gik helt ud i den ene side, og det var svært for pigerne at håndtere, fordi de ikke er vant til det, ligesom japanerne. Resultatmæssigt ser det ikke godt ud, men de gjorde, hvad de kunne, og det var svært for dem med de værktøjer, de har, siger Nicolaj Knudsen. 

I morgen skal danskerne igen på banen ved Para VM 2017.

De lægger ud med mixeddoubler fra klokken 9.00 lokal tid (klokken 01.00 dansk tid). Klokken 13.40 lokal tid går Simone Meyer Larsen på banen til sin første VM-single. 

Kom så Danmark.






 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?