Cookies
Badminton Danmark

Grundfos og Badminton Danmark forlænger samarbejdet

11/18/2017 11:01 AM |  XXBadminton DK res |  Jonas Rasmussen
Grundfos og Badminton Danmark har indgået en aftale om yderligere to års forlængelse af samarbejdet. Det betyder, at Grundfos igen vil have deres brand placeret på kraverne af det danske landshold, samt på maven og skulderen af landstrænerne og være en del af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR.

I forbindelse med Grundfos’ kundearrangement under China Open offentliggjorde den globale pumpeproducent og Badminton Danmark en 2-årig forlængelse af deres sponsorat. 

Forud for arrangementet havde Jan Ø. Jørgensen undervist 30 af Grundfos Kinas vigtigste kunder i at spille badminton, og landstræner Jakob Høi holdt et oplæg om High Performance-kulturen i dansk badminton under overskriften ”Performance under pressure”, og hvordan erhvervslivet med afsæt i denne kultur kan blive endnu skarpere i at nå sine målsætninger.  

Sponsoratet omfatter det danske badmintonlandshold, det danske landstrænerteam samt Superseries Premier-turneringen DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR.

- Vi er rigtig glade for, at vi kan fortsætte vores gode samarbejde med Grundfos, som vi har udviklet siden februar 2016, hvor vi kunne præsentere vores første sponsorat sammen. Det er et sponsorat, der giver os mulighed for at blive ved med at skabe oplevelser i verdensklasse og give vores eliteprogram og landsholdstræning de bedste rammer, siger Badminton Danmarks direktør, Bo Jensen.


Badminton Danmark kunne så sent som i fredags også præsentere en forlængelse af sponsoratet med modermælkserstatningsmærket Mille. Klik her og læs mere.

Video af Jakob Høis oplæg om High Performance-kulturen i dansk badminton:






 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?