Cookies

ConCor søger skarp controller-profil til Modstrøm Danmark!

11/2/2017 3:29 PM |  ConCor OLD 2 |  Lone Petersen

ConCor søger skarp controller-profil til Modstrøm Danmark!

 

Hvem er Modstrøm Danmark A/S?

Modstrøm er Danmarks første uafhængige og klimavenlige energiselskab. De ønsker vejlede kunder i en grøn retning og gøralt for at involvere den i at spare mest muligt på elregningen – Til gavn for forbrug og klima. I en salgspræget organisation er der en dybere mening med arbejdet.

Modstrøm er en mangfoldig virksomhed med fladstruktur og højt til loftet, hvor du får gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt. Der er en ungdommelig og energisk stemning på kontoret og man sidder i storrumskontor, som regel med musik til arbejdet. Du griner med dine kolleger, tit og ofte, men I arbejder også seriøst på at vækste Modstrøm og levere det bedste til hinanden, andre kolleger, jeres kunder og samarbejdspartnere.

 

Dit kommende job:

Betegnes som en selvstændig og engageret Controller. Med reference til Modstrøm Danmarks CFO vil du indgå i økonomiafdelingen, som består af syv dynamiske medarbejdere. Der er stor bredde i dine arbejdsopgaver, som er en kombination af bogholderi-/rutineopgaver (udgør ca. 60%) og udfordrende arbejdsopgaver (udgør ca. 40%)

Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:  

Bogholderi: 

• Afstemning af subsystemer og NAV, feks. debitorer, forskud, afdragsordninger, sikkerhedsstillelser, P/L konti

• Udarbejdelse af månedlig momssandsynliggørelse

• Anlægsmodul afstemning, scrap og afskrivninger

• Andre ad hoc afstemninger ved fravær i andreområder i økonomiafdelingen

Controlling:

• Udarbejdelse af analyser

• Udarbejdelse af månedsrapportering,opstilling af diverse specifikationer og analyser

• Udarbejdelse af budgetter, rullende forecast

• KPI’er opgørelse og præsentation

• Ad hoc opgaver

 

Dine kompetencer:

Du er regnskabsuddannet og har praktisk erfaring fra en økonomiafdeling. Du har indgående kendskab til teori og modeller og gerne erfaring med controlling i en udviklingsorienteret organisation, hvor det hele går stærkt og fokus er på udvikling, og de udfordringer det giver i forhold til økonomistyring. Derudover har du en akademiskuddannelse i rygsækken, måske en HD (R), en Cand.Merc eller noget tredje.

Du har gode IT-kompetencer og har gerne erfaring med C5 og/eller NAV. Pr. 1. januar overgår man til NAV 2017 platform,så der bliver rig mulighed for at være med til at udvikle og udbygge de nyemuligheder dette giver i hverdagen. Derudover er du habil bruger af Excel og andre Microsoft værktøjer.  

Det forventes også, at du behersker både dansk og engelsk, såvel mundtligt som skriftligt, på et forhandlingskompetent niveau.

 

Du er som menneske:

Udadvendt, god til at skabe relationer og har et godt drive. Derudover er du opsøgende, videbegærlig og har gennemslagskraftnok til at rykke dine kolleger, hvis du mangler bilag og informationer. Den rette kandidat arbejder selvstændigt, er engageret og meget detaljeorienteret.Ydermere trives du i en stilling, der kombinerer rutineopgaver med merekomplekse opgaver, hvor du udfordres fagligt ved at bruge din analytiske sans til løsning af sidstnævnte. Som kollega besidder du gode samarbejdsevner, er en udpræget team-player og yder altid en god service såvel internt som eksternt.Sidst men ikke mindst har du en positiv indstilling og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

 

Der tilbydes:

Fuldtidsansættelse i en dynamisk virksomhed i vækst, hvor alle arbejder sammen.

En selvstændig stilling, hvor du selv har mulighed for at præge din arbejdsdag.

Frihed under ansvar, fleksible arbejdstider og evt. mulighed for af og til at arbejde hjemmefra.

Løn efterkvalifikationer.

Tiltrædelse efter aftale

 

Ansøgning og kontakt

Send dit CV og ansøgning til job@concor.dk med emnet ”Skarp controller”.

Eventuelle spørgsmål til Lone Y. Petersen, lyp@concor.dk / tlf. 3026 6923







 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?