Cookies

Samling i Aarhus

3/15/2015 8:29 PM |  Badminton Kalaallit Nunaat |  Jørgen Kongstad
Under ledelse BKN´s nye landstræner Rune Svenningsen er der kaldt til samling for udvalgte spillere fra Grønland og spillere under uddannelse i Danmark. Desværre var der lidt mandefald fra Grønland på spillere som Rune gerne ville have set. Dette må han så vente med til GM foregår. Samlingen foregik i Aarhus, nærmere bestemt på Idrætshøjskolen Aarhus, hvor deltagerne også boede og spiste under opholdet.

I alt deltog der 16 spillere:
Sara Lindskov Jacobsen, Hvidovre BK
Sebastian Bendtsen, Farum
Thomas Madsen, Taastrup Elite Badminton
Milka Brønlund, 
HjemlyIdrætsefterskole
Karsten M. Andersen, Stidsholti Nordjylland
Nuka Mark Nielsen, TirstrupIdrætsefterskole
Nick Ø. Jacobsen, B67
Ukatu Kristensen, SAK
Angutimmarik Geisler, JBF
Bror Madsen, JBF
Karl Jakob Thomassen, JBF
Cecilia Josefsen, TEN
Maria Lyberth, ARS
Anja Skov Kjeldsen, B67
Sandra Bro, B67
Ivalo Olsen, JBF




Samlingen er foregået fra tirsdag 10. - 13. marts samt afsluttet i weekenden med turneringer i helholdvis Kolding og Hørning.
Seniorerne deltog i Kolding BK´s turnering i række A. Da det kun var BKN´s spillere der havde tilmeldt sig til B-rækken blev alle flyttet op i A-rækken. Dette skulle vise sig at være for hårdt for deltagerne. Kun Bror Madsen kunne klare sig igennem med en 2. runde sejr.





Men vores spillere fik lært en masse med hvordan turnering foregår i udlandet og hvad der kræves for at få et højt niveau. Specielt kan nævnes, at Sara Lindskov Jacobsen blev slået at en 16 årig spiller fra Kolding BK som i Danmark rangerer på samme niveau som Sara.



Bedre gik det ungdomspillerne som stillede til start i B-rækken i ungdomsturneringen i Hørning. BÅde Milka, Nuka Mark og Karsten spillede sig i finaler i DS, HS og HD og det blev til sejre i HS og HD for Karsten og Nuka Mark. Milka fik to andenpladser i henholdsvis DS og DD. FLot klaret.





Turen bliver afsluttet med fællesspisning i Aarhus og så skilles spillerne ad. De fleste ses dog igen til GM i Aaisaat.






 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?