Cookies

Dommere til Iceland international 2015

1/30/2015 12:26 PM |  Badminton Kalaallit Nunaat |  Jørgen Kongstad

BKN har haft to dommere, Hans Boassen samtHans Lyberth, til at dømme under Iceland International 2015.

BKN´splan er at der skal flere dommere i Grønland som skal udenlands. Denne tur erden første af mange. Der skal derfor findes nogle flere som vil og skal afstedforud og frem til AWG 2016. Der bliver så nogle, som skiller sig ud og kan fånogle ekstrature. BKN arbejder også på at få sat en dommerudvalgsformand somskal varetage funktionen med at finde og udsende dommere udenlands.

  

HansBoassen har sendt dette fra Iceland International 2015:

Er som bekendt netop hjemvendt fra Island som dommerunder ovennævnte turnering.
Tusindtak for I gav mig muligheden.

Det var virkelig en stor inspiration at deltage og se, atder i alle kampe, dvs. lige fra 1. kamp til sidste kamp under finalerne, blev kæmpetom hver eneste bold. Det gjorde at vi hele tiden som dommere skulle koncentrereos og modnede mig yderligere som dommer.

Og samtidig kigge på de andre dommere fra andre lande.Det lærer man også noget af. Flere af dommerne rejste flere gange om året tilforskellige turneringer rundt om i Europa. Flinke mennesker der var nede påjorden.

Vi var dommere fra 7 forskellige lande. Af spillere varder tale om deltagere fra 23 forskellige lande og alle var turneringsspillere.

Finalen i HS blev vundet af en spiller fra Czech Republicsom ligger som omkring nr. 100 på verdensranglisten.

Hvis I skulle give muligheden for også, at have en dommerder 1-2 gange om året deltager i turneringer i International Series, vil jegkunne være interesseret.

Endnu engang tak for Igav mig muligheden for turen i Island.








 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?