Cookies

Andersen & Heegaard flytter domicil

2/1/2017 11:47 PM |  Andersen-heegaard.dk |  Emilie Nicolaisen
I snart 90 år har Andersen & Heegaard leveret kvalitetsarbejde inden for vores kernekompetencer vvs, blik og sprinkler. Andersen & Heegaard blev etableret på Havnegade 37 i København i 1927. Gennem årerne er vi flyttet et par gange, blandt andet til Lersøpark Allé, Rønnegade 1 og i 2003 flyttede vi til vores nuværende adresse på Hvidsværmervej 121. De sidste par år er vi vokset markant på alle fronter, hvilket blandet andet har resulteret i kåringen som Gazelle-virksomhed. Trods ombygninger af vores dejlige lokaler på Hvidsværmervej har vi nu erkendt, at vi er blevet for mange medarbejdere til at blive i bygningen. Det er derfor med glæde, at vi kan fortælle, at vi per 6/2-2017 flytter i nyistandsatte lokaler på Knudslundvej 33 i Brøndby. 
 
Vi glæder os til mere plads til nye medarbejdere, bedre værkstedsfaciliteter og masser plads til udvikling af Andersen & Heegaard og vores søsterselskab A&H Medical. 
 
Istandsættelsen af både værksted og kontorer er i fuld gang og vi glæder os til at byde jer velkommen fra mandag den 6/2. Følg med i projektet på LinkedIn ved at søge på Andersen & Heegaard. 
 
Ud over flytningen til Knudslundvej 33 så byder foråret 2017 på store begivenheder i Andersen & Heegaard. Den 4. april bliver firmaet 90 år! Andersen & Heegaard er blevet en ældre dame, men trods de mange år på bagen, så har vi stadig med lyst til spændende nye projekter og mod på at lære nye gode løsninger og produkter at kende til gavn for kunderne. 
 
Foråret 2017 byder også på forandringer i vores organisation. Frank Bech har efter 23 år ved roret i Andersen & Heegaard valgt at træde et skridt tilbage. Frank vil fortsætte som bestyrelsesformand, mens den daglige ledelse bliver overtaget af Brian Kastberg, vores nuværende produktionschef. 
 
For at fejre både vores flytning til nye lokaler, firmaets 90 års jubilæum, direktørskifte samt Frank Bechs 50 års fødselsdag vil vi gerne invitere til reception på Knudslundvej 33 fredag den 31. marts 2017 fra kl 13 til 17. Mere info følger på linkedIn og her på vores hjemmeside!
 
Trods flytning og festivitas har vi altid tid til spændende projekter, så tøv endelig ikke med at kontakte os på 3929 6333!






 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?