Cookies

Vil du være lærling hos os?

7/4/2016 12:54 PM |  Andersen-heegaard.dk |  Emilie Nicolaisen
I løbet af foråret er flere af vores lærlinge blevet færdiguddannede som vvs og energimontører og vi er derfor klar til nye lærlinge! Som lærling i Andersen & Heegaard vil du blive tilknyttet en lærlingeansvarlig som er vores overmontør Martin Russel. Han planlægger dit forløb, så du kommer rundt i hele virksomheden og prøver både mindre serviceopgaver, servicekontrakter, mellemstore industriopgaver og store anlægsopgaver. Du vil også få en lærlingementor, som er en af vores svende, som du kan sparre med.

Vi er et vvs-firma med benene plantet solidt i den danske byggebranche. Vi arbejder ud fra følgende 3 værdier:
Høj faglighed, Optimale resultater og Langvarige relationer da vi tror på, at dette er vejen til det gode samarbejdet mellem medarbejdere, kunder og rådgivere og da vi herigennem kan udføre projekterne til aftalt tid, kvalitet og pris til glæde for alle parter.

Vi sætter en ære i, at vores lærlinge falder godt til og mange af vores lærlinge fortsætter hos os efter endt læretid! Vi har en personaleforening, årlig gokart tur og julefrokost for hele firmaet, ca 3 årlige erfa-eftermiddage, hvor hele firmaet er samlet til et par timers oplæg om et aktuelt emne, svendegilder og andre arrangementer.

Hvis du vil høre mere om muligheden for en læreplads hos os, så send gerne en mail til vores produktionschef Brian Kastberg på Brian@aogh.net .

Se video om uddannelsen her






 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?