Cookies

Vores datterselskab vinder autoklaver til sterilcentraler

4/21/2015 10:24 AM |  Andersen-heegaard.dk |  Emilie Nicolaisen

Vores datterselskab A&H Medical vandt i sidste uge 17 autoklaver til de nye sterilcentraler på Rigshospitalet og Herlev Hospital!


Nyt samarbejde
I efteråret 2014 blev A&H Medical tildelt en eksklusiv distributøraftale med den kendte tyske fabrikant MMM Group. MMM Group designer, udvikler, producerer og installerer autoklaver og vaskemaskiner over hele verden. Maskinerne er kendt for meget høj kvalitet, funktionalitet og driftsikkerhed. 

MMM Group, A&H Medical og Andersen & Heegaard dannede et konsortium for at byde på udstyret til sterilcentralerne. MMM udvikler og leverer maskinerne, A&H Medical står for projektkoordinering og service, mens Andersen & Heegaard er service back up, idet vi altid har en servicebil i nærheden af Rigshospitalet og Herlev Hospital.

Fuldautomatisk 
De to nye sterilcentraler på Riget og Herlev er så godt som fuldautomatiserede og vil blive udstyret med robotter og AGV'er. Der er ikke tidligere set så automatiserede sterilcentraler, hvilket stiller store krav til autoklavernes kvalitet, funktionalitet og tilpasningsevne. MMMs maskiner er allerede installeret i sterilcentraler rundt omkring i Europa.  







 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?