Cookies

Vi søger vvs-svende!

6/17/2014 11:19 AM |  Andersen-heegaard.dk |  Emilie Nicolaisen

Andersen & Heegaard A/S søger vvs-svende

 

Andersen & Heegaard har rigtig travlt både på service og projektsiden. Vi er derfor nu på udkig efter nye kolleger. Vi søger vvs-svende til servicearbejde og mindre renoveringsprojekter til ansættelse snarest muligt. Vi søger i alt 5-8 svende.

 

Vi ser gerne, at du har min. 5 års erfaring og svejseegenskaber er bestemt en fordel.

 

Vi kan tilbyde et job med spændende og varierende opgaver, gode kolleger, en uformel omgangstone og både faglige og sociale arrangementer.

 

Til de rette kandidater kan vi tilbyde fast ansættelse.

 

 

Lidt om os

Andersen & Heegaard A/S er en moderne vvs-entreprenør- og ingeniørvirksomhed med benene solidt plantet i den danske byggebranche. Firmaet blev grundlagt i 1927 og har siden da udviklet sig til nu at være et større vvs-firma med ingeniører, vvs-teknikere, vvs'ere, lærlinge og praktikanter. Vi er i øjeblikket ca. 45 ansatte. Vi løser alle former for vvs- og sprinkleropgaver, installationer på hospitaler og i pharmaindustrien.

 

Vores kunder spænder i dag fra boligselskaber og andelsforeninger over kommunale og statslige institutioner og hospitaler til rådgivere og private virksomheder. Vi er i Andersen & Heegaard A/S stolte af at være en del af den danske byggebranche og af at have sat vores præg på bl.a. mange spændende nye byggerier, varmecentraler og renoveringer i Hovedstadsområdet i snart 90 år. Vi arbejder ud fra en filosofi om, at vores kunder vil vælge os igen til deres næste opgave. For at dette kan lykkedes, skal arbejdet udføres i den aftalte kvalitet og til den aftalte tid og pris. Både vores projektledere og svende arbejder med dette mål for øje.

 

Ansøgning

Hvis det lyder som noget for dig, så send os en skriftlig ansøgning på ah@aogh.net

Vedlæg gerne cv.

 

Se mere information om Andersen & Heegaard på www.andersen-heegaard.dk







 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?