Cookies

A&H Medical søger sælger

4/3/2014 10:35 AM |  Andersen-heegaard.dk |  Emilie Nicolaisen
Vores søsterselskab A&H Medical søger en dedikeret og opsøgende sælger - Er det måske dig?

A&H Medical forhandler autoklaver, UDF moduler, LAF kabiner, dekontamineringskamre og -generatorer og andet udstyr til den farmaceutiske industri og til hospitalsverdenen i Danmark og Sverige. Sammen med Andersen & Heegaard A/S tilbyder vi både salg, installation og service af vores produkter og de tilhørende vvs- og ventilationsinstallationer. Det betyder, at kunden kun behøver kontakt til en leverandør, når der skal installeres maskiner og tilrettes eller etableres fx. vandtilførsel, køl eller ventilation. Dette er unikt for branchen.

A&H Medical søger nu en dygtig og selvstændig sælger, gerne med kendskab til produkterne og/eller farma- og healthcareindustrien. Sælgeren vil få ansvaret for opsøgende salg hos både nye og eksisterende kunder, udbud osv. Den nye sælger skal beherske dansk, engelsk og som minimum forstå svensk. A&H Medical og Andersen & Heegaard A/S har til huse i Rødovre, vi er 12 på kontoret og 35 vvs og service svende i marken.

Hvis du er vores nye sælger, så send os en ansøgning og dit CV til info@aoghmedical.com eller ring på 3929 6333, hvis du har spørgsmål til stillingen.






 
Need a free website?

Contact us at:

contact@OfficeTray.com
(+45) 43 47 00 14
Design Examples
Contact etc.

Delete item?