Peptalk om Fokus og Arbejdsglæde (1)

Hør en inspirerende peptalk om motivation, fokus og arbejdsglæde.
Hvem kender begrebet "fokus" bedre end en person, der lever af at flytte folks fokus?

Kan en virksomhed køre uden glade og tilfredse medarbejdere?
I en kombination af peptalk og show forklarer Henrik Svanekiær, hvordan det rette fokus kan skabe arbejdsglæde og fremme den positive energi.

Han fortæller samtidigt sin historie om at blive civilingeniør med årgangens højeste gennemsnit men i stedet vælge at leve af at optræde og sidenhen blive en af Danmarks mest benyttede entertainere med over 400 optrædener om året i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Polen, Holland, Belgien, Skotland, England, Italien, Frankrig, Spanien, Grækenland, Dubai, Grønland, USA og Australien, på tv og for de kongelige.

Godt tempo, humor, magiske input og tankevækkende betragtninger er nogle af elementerne, der garanterer, at ingen forlader salen upåvirket efter en peptalk af Henrik Svanekiær.

"Du misser 100 % af de skud, du ikke tager", Michael Jordan, NBA Basketball

Peptalk om Service og Kundekontakt (2)


Hvad vil god service sige, og hvordan skabes nærværet til kunden, så denne benytter én fremadrettet?

Med udgangspunkt i sin egen forretning fortæller Henrik Svanekiær sin historie om udviklingen fra at være en ung ingeniørstuderende til at blive Danmarks mest benyttede entertainer, og om at udvide sin kundekreds og omsætning på trods af finanskrisen.

På baggrund af stribevis af anbefalinger fra toppen af dansk erhvervsliv, udenlandske forretningsforbindelser og det danske kongehus giver Svanekiær samtidigt et indblik i, hvordan man skaber nye ambassadører til sit firma og fastholder ens gode kunder.

Godt tempo, underholdning og forretningsmæssige betragtninger er nogle af elementerne, der garanterer, at ingen forlader salen upåvirket efter en peptalk af Henrik Svanekiær.

Denne peptalk (2) henvender sig primært til personer, der beskæftiger sig med salg, sevice og kundekontakt.

Det er også muligt at kombinere de to peptalks.

"Du kan være den bedste entertainer i verden, men hvis folk ikke kan li´dig, vil de aldrig booke dig" - Henrik Svanekiær 

NORDEA

Tusind TAK for en helt igennem fantastisk aften og indlæg.
Du er en ener i særklasse og for mig som rådgiver i private banking, giver du mig fornyet energi, til at "angribe" min kundedialog anderledes og mere fokuseret.
Du er en kilde til inspiration - fortsæt endelig med det.
Venlig hilsen

Rikke Lyngholm Christensen
Investeringsrådgiver
Nordea


ATP
 
Det er os der skal sige mange tusind tak for en exceptionel god performance. Ved samtlige 8 peptalks fik vores medarbejdere en stor oplevelse i kombination med nogle ting at tænke over omkring egen tilgang. Jeg er kun blevet mødt med positive tilkendegivelser. Personligt synes jeg også, at det har været en fornøjelse at samarbejde med dig og vil også sige dig tak fordi du engagerede dig i ATP som arbejdsplads og det vi lægger vægt på og inddrog det undervejs.

Bedste hilsner

Annette Kær Poulsen
HR-Partner
ATP


Flyvevåbnet

Denne mand og hans peptalk er bedre end Chris Macdonald!

Elise Christensen
Kaptajn i Flyvevåbnet og chef for hjemmeværnseskadrille 277 Karup


Vestas

Endnu engang tak for dit super indlæg ved vores Strategy Workshop i Hamborg. Det var super fin underholdning samt gode input i form af inspiration, fokus og kundehåndtering. Vi taler stadig om begge dele.
Best regards.

Søren Broer
Vice President
Vestas Central Europe
 
Henrik Svanekiær | Østre Strandvej 24A , 2680 Solrød Strand | +45 51 62 11 66 | mail@henriksvanekiaer.dk