Navn
Henrik Svanekiær

Født
1977

Fakta
Med et hav af store og små shows bag sig, har Henrik Svanekiær bl.a. optrådt 5 gange for det danske kongehus, over 50 gange på dansk TV samt på scener i Sverige, Norge, Tyskland, Polen, England, Skotland, Belgien, Holland, Italien, Frankrig, Spanien, Grækenland, Grønland, Dubai, USA og Australien.

Svanekiær er herudover blevet privat undervist på en magisk skole i Las Vegas af en af Vegas største magikere Jeff Mcbride.

Ved siden af sine shows i privat- og firmaregi har Svanekiær siden 2004 arbejdet i restaurant Grøften i Tivoli, hvor han underholder gæsterne ved et bord af gangen.

Med over 400 optrædener årligt er H. Svanekiær en af Danmarks mest benyttede entertainere.

Oplev et energifyldt show udført af Henrik Svanekiær og forstå, hvorfor en mand, der blev uddannet civilingeniør med årgangens højeste gennemsnit valgte at følge sin drøm og leve af at optræde.

Stil
Underholdningensformen kaldes mentalisme og er en kombination af intuition, manipulation, magi, tankelæsning og dele fra hypnose. Når der samtidigt på charmerende vis tilsættes humor fås en unik underholdningsform i Dansk Showbiz.

Showet giver folk en så stærk følelsesmæssig oplevelse, at de fleste aldrig glemmer mødet med Henrik Svanekiær. 

Svanekiær optræder desuden på engelsk.
 
Henrik Svanekiær | Østre Strandvej 24A , 2680 Solrød Strand | +45 51 62 11 66 | mail@henriksvanekiaer.dk